Cum vi se pare acest blog?

sâmbătă, 8 decembrie 2007

Statisticile blogului.

Ok. Au trecut 2 luni aproape de când am început să mediatizez intens acest blog, stresându-vă cu massuri mai mult sau mai puţin plictisitoare, atunci când aveaţi status cu DND, Busy, etc. Ok. Aţi votat, cei care aţi votat. Cei care nu, păcat. Aţi ratat şansa de a câştiga o pereche de palme după urechi. Biiiiiiiiiiiiine. Să precizăm întâi că din 621 de vizitatori pe care i-a avut blogul (mă rog, 621 adrese de IP diferite) doar 105 vizitatori au votat acest blog, deşi sondajul este printre primele lucruri pe care le vede nefericitul vizitator al site-ului.
Şi ca să facem o statistică din chestia asta... vom spune că...... 17% din vizitatorii blogului au si participat la votare. Cam puţin... dar.. nu s-au prezentat mai mulţi la vot pentru parlamentul european, doar n-0 să voteze pe blogul meu!!! Ok. Se pare că oamenii nu s-au decis în privinţa blogului meu, astfel că 40% din ei au considerat că este o porcărie... iar o altă parte reprezentând 40% a considerat că trebuie să continui! 10% din vizitatori au constatat că blogul este amuzant. Desigur, au existat şi indecişi care au precizat că nu şi-au făcut nici o impresie privind acest jurnal.

Vă mai aduceţi aminte de reclama aia cu Zapp-Online? Cu acel copil cretin şi enervant ("Zaaaaap onlaiiiiiiiin). Ok. Deci am lămurit-o. Ok. Ideea e alta. O reclamă bună cu adevărat.. poate fi de 2 feluri. Una care-ţi place în mod deosebit sau una care o uraşti atât de tare... încât produsul la care i se face reclama va fi rostit zilnic pe buzele tale. Asta e şi scopul unei reclame, nu? Să facă public, cunoscut un produs. Cam aşa cred că e şi cu blogul ăsta. Dacă 40% au considerat că e o porcărie, voi continua! Înseamnă.. că aşa cum e el... a reuşit să intrige lumea. Să irite.. probabil.


Mulţumesc pentru voturi!

Niciun comentariu: