Cum vi se pare acest blog?

marți, 30 octombrie 2007

Despre sex oral






Mesajul e simplu, pentru cine vrea să-l înţeleagă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sexul oral e o placere in plus! Recunosc nu am incercat niciodata! Dar m-am documentat din foarte multe articole, articole despre viata sexuala, sex, placeri, preludiu s.a.m.d. Am observat ca foarte multe persoane fac sex oral, dar nu se afirma, se ascund! De ce? Este doar o placere in plus pentru ambi parteneri! Ceea ce mi se pare mai interesant, este faptul ca multi/multe critica persoanele care fac asa ceva ((Sex Oral)), si la urma urmei, constati sau auzi ca si ei/ele la randul lor, au asemenea activitati! Cat cinism!
Oricum e misto ca ai pus subiectul acesta! Dar pacat ca lumea nu prea se da cu parerea! Se vede ca lumea nu este deschisa, sincera, inca mai domina "pudismul" in majoritatea dintre noi! (Nu ma refer la cazul meu! Imi plac discutiile acestea legate de sex, relatii intime! Adevarul este ca m-am cam documentat in aceasta privita!).
Concluzie: Definitia sexului oral:
Sexul oral a castigat in ultimii ani o popularitate pe care uneori o merita, alteori nu. De ce a devenit atat de popular? Fiindca este cel mai usor si mai rapid de realizat, fara a necesita preludiu si este cel mai "sigur" din punct de vedere contraceptiv si cel mai "sigur" din punct de vedere medical (rata cea mai mica de transmitere a bolilor).
http://www.util21.ro/despre-femei/sex-contacte-sexuale-sexul-oral.htm
(tot yo :P ) :))

Raul spunea...

Super reacţia! Una dintre cele mai non-violente, aş putea spune. Puţini din cei care au încercat pot o şi recunosc. Ideea e că trăim în secolul 21, şi mai devreme sau mai târziu, cu toţii o facem. Nu e ruşine. Aşa cum nici să faci sex nu e ruşine. Cât timp o faci în casă fără să deranjezi vecinii de la doi, şi cât timp totul rămâne între patru pereţi (şi aici mă refer strict la a NU povesti cu detalii cuiva despre practicile sexuale) e chiar ok. Poate, acum 20 de ani nu era aşa popular, şi puţină lume o făcea. E foarte probabil ca părinţii noştri să nici nu fi încercat aşa ceva. Dar erau alte vremuri. Aşa e, contraceptiv e clar, siguranţă 100%. Medical, nu ştiu dacă sunt chiar aşa de sigur. Există o mulţime de boli pe care le poţi lua prin sexul oral. Chiar şi HIV se poate lua aşa. Oricum, ideea e să o faci cu cineva care merită. Igiena.. nici nu trebuie să pomenim de ea. Dar oricum, probabil dacă foloseşti internetul şi ai ajuns să citeşti asemenea articole înseamnă că nu eşti un obsedat sexual, nu ai tulburări de personalitate, nu asculţi manele toată ziua şi eşti un om normal. Aşa că... probabil că şi omul cu care alegi să "pasul" ăsta îţi e asemeni ţie.

Interesant este că... există chiar şi protecţie pentru sexul oral. Şi aici mă refer la o "folie" care se pune pe vaginul fetei.... şi poţi să îi faci sex oral liniştit, fără teama de un gust rău, sau cine ştie, de o boală. La băieţi, pentru fete.. exista clasicul prezervativ, cu gust sau fără... Problema e că atenuează din plăcere.

Aşa că.. până la urmă.. dacă tot vreţi să o faceţi, faceţi-o pe bune. Dar cu cineva care merită. Că... nu de alta, dar merită!

Anonim spunea...

Parintii nostrii?? Bunici... stramosi... Eu cred ca era foarte practicata de mult timp si de multi oameni! Dar era lumea prea discreta, pudica ==> sex-ul era o "rusine"!
Ce trist :( ! Deci sa revin la subiect! Eu cred ca batranii astia sunt cei mai banditzi/smecheri :))! Spun ca nu fac, si cand incolo..auleu da` ce le mai place! ...zic si io, asta cred! :D
""tot io mi`s ==> Madalina :P""



A si merci k ai raspuns la parerea mea! E totusi bine, ca mai ai cate ceva de retinut, de invatat! Sunt "lucruri" cu care nu te poti juca, riscurile pot aparea de unde nu te astepti, de aceea e bine sa te documentezi si sa incerci pe cat posibil sa fi precaut!

Un sfat pt oricine! Daca crezi ca nu esti in stare sa fie precaut... mai exista si actiunea aceea de "masturbare"! Cred ca-i cea mai sanatoasa! :))))
C`ya & Take Care!